Jiannis.nl   »   Service

Service bij Jiannis is belangrijk !

Binnen ons bedrijf geldt dat veiligheid een van de belangrijkste aspecten is op het gebied van rollend materiaal. Al het rollend materieel dat wordt ingezet moet absoluut betrouwbaar zijn in een perfecte staat van onderhoud.
De trailers moeten bovendien voldoen aan alle geldende kwaliteits- en toelatingsnormen, die verspreid over Europa van kracht zijn. Om die gerichte service en zekerheid te kunnen bieden beschikken wij over eigen garagefaciliteiten.

Het bedrijf is merkonafhankelijk en is ingericht voor all-round services aan trailers en overig getrokken materieel.
Het servicebedrijf is strategisch gezien midden in een bedrijvig gebied gesitueerd en kan service bieden aan bedrijven uit de gehele regio Rotterdam, met een zeer goede bereikbaarheid.

De wensen van de klanten staan centraal. De geavanceerde werkplaats en goed gemotiveerde medewerkers, staan garant voor snel en deskundig werk.

Onderhoud, reparaties en keuringen:

  • een volledig toegeruste carrosseriewerkplaats voor reparaties en onderhoud aan alle trailer modellen.
  • een aan alle eisen voldoende remmentestbank.
  • een eigen keuringsstation, met de kwalificaties om alle noodzakelijke nationale en internationale controles uit te voeren, waaronder o.a. die voor het TIR- certificaat en APK. + ADR Keuringen
  • volledig uitgeruste servicewagens voor snelle en adequate hulp onderweg. 
  • Onze servicewagen is 24 uur per dag ook in het weekend en feestdagen beschikbaar voor onze klanten.

 

Al met al een compleet service- en onderhoudspakket, toegerust om het rollend materiaal optimaal en representatief op de weg te zetten.